FIRMA PROFIL

Flanke
 
 
 
 
 

ProMetal A/S er et ingeniør og agenturfirma med et bredt leveringsprogram indenfor ventiler og kundespecifikke emner i diverse stål- og metallegeringer. Vort brede netværk og tætte samarbejde med vore leverandører, er det som sikrer den optimale løsning.

Vores netværk – din sikkerhed

Mange års erfaring har givet os solid viden og et stærkt netværk af leverandører. Vi repræsenterer og samarbejder med nogle af de førende værker i Europa, med hver deres speciale og styrke.

Fleksibel og pålidelig samarbejdspartner

Vi er en fleksibel og pålidelig samarbejdspartner, med engagerede medarbejdere, der som en naturlig del af samarbejdet stræber efter en høj kundetilfredshed.

Vores hverdag er centreret omkring det at yde den bedst mulige service til vores kunder, og kundens tilfredshed er det som motiverer os til at yde vores bedste.

ProMetal drives som en fleksibel og dynamisk virksomhed med kundens behov i centrum.

Vi lægger vægt på en god og konstruktiv dialog og gennem et tæt samarbejde med vores kunder opnår vi de bedste resultater.

Produkterne

ProMetals produktområder kan opdeles i to hovedgrupper:

Det ene område er kundespecifikke emner, støbte som smedede. Det andet er ventilområdet, hvor vores program strækker sig bredt fra avancerede reguleringsventiler til forskellige former for afspærringsventiler, kugleventiler og sikkerhedsventiler.

Kvalitet

Vores kerneværdier er troværdighed og kvalitet.

Vi fokuserer stærkt på en konstant evaluering af vores produkter og serviceydelser for at sikre kvalitetsniveauet og stadige forbedringer.

Vores kvalitetsstyringssystem indeholder et krav om kun at benytte leverandører, der har et kvalitetsstyringssystem, som lever op til ISO 9000 eller tilsvarende.

Vi har produkterne og viljen til et godt samarbejde!